Vuokratakuu sijoituskohde Torreviejan keskustassa

Costa Blanca
79.900 €
  • 2020
  • 41m2
  • 1
  • 1

Takuuvarma sijoituskohde Torreviejan keskustassa. Uusi kauniisti kalustettu yhden makuuhuoneen parvekkeellinen lomakoti. Kodinkoneet ja varustus kuuluvat hintaan. Ilmalämpöpumppu pitää huoneiston mukavan viileänä kesällä ja lämmittää talvikuukausina.
Hyvinkäytettyjä neliöitä on 41 sekä 5 m2 parveke. Asunto on neljännessä kerroksessa.
Talossa on uima-allas ja kauniit, avarat porraskäytävät sekä kolme hissiä. Kattoterassi on yhteinen, kaikkien käytettävissä. Kaikki on siistiä ja hyvinhoidettua!
Välimeren rantaan on kävellen matkaa 800m, upea Parque Jardin de las Naciones puisto lintuineen ja vesialtaineen sijaitsee 250m päässä. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa 200m. Kylän paras churrokioski on aivan vieressä!
Tämä on täydellinen lomakoti vuokrattavaksi ja myös omaan lomakäyttöön!
Takuuvuokratuotto maksetaan sinulle kaupantekopäivänä. Esimerkiksi vuoden sopimuksella saat 10% tuottoa sijoituksellesi!
Kun haluat itse viettää lomasi Torreviejassa, varaat vain asunnon itsellesi. Kun et tarvitse asuntoa, se on vuokrattavana. Sopimuksen päätyttyä asunto on sovitusti hyvässä kunnossa. Vuokraaminen on sinulle riskitöntä, etkä joudu maksamaan mitään kuluja, joita vuokraukseen liittyy. Ei huolta siivouksesta, avainten luovutuksista tai rikkoontuneista kodinkoneista.
Parkkipaikka autollesi ja varastotilaa on ostettavissa yhtiössä.
Helppoa! Kysy meiltä lisää!

Real Estate Agent: Tuula Hynninen

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi ja palaamme sinulle 24h:n sisällä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä käytä tietojasi mihinkään muuhun.