Villa huikeilla merimaisemilla Alanyassa – Kargicak

Turkki
449.000 €
  • 2020
  • 280m2
  • 4
  • 4

Villa huikeilla merimaisemilla Alanyassa

Myytävänä kaksi vastavalmistunutta modernia kaksikerroksista omakotitaloa Alanyassa huikeilla maisemilla! Kummallakin villalla on oma 550m² tontti jossa on uima-allas, poreallas ja puutarha.

Omakotitalo Alanyassa on sinulle joka haet omaa rauhaa ja leppoisaa lomailua, etkä välitä naapureiden kanssa seurustelusta ja ruuhkasta uima-allasalueella. Kuuntelet perhhesi ja/tai ystäviesi kanssa lempimusiikkiasi oman altaan reunalla auringosta nauttien ja virvokkeita siemaillen.

Kun astut ulko-ovesta sisään edessäsi aukeaa olohuoneen suuret ikkunat ja merimaisema! Mahtavan kokoisessa olohuoneessa on osittain kuuden metrin huonekorkeus ja ikkunat ylös saakka. Häikäisevät maisemat turkoosille välimerelle. Olohuoneesta on käynti uima-altaalle. Tilava keittiö on olohuoneen vieressä. Alakerrassa on yksi makuuhuone jossa on oma kylpyhuone. Eteisessä on kaapistot ja rappujen alustila on käytetty säilytystilaksi.

Yläkertaan on kulku lasikaiteen reunustamia marmoriportaita pitkin. Yläkerrassa on kolme riittävän kokoista makuuhuonetta joissa jokaisessa on luonnollisesti oma kylpyhuone. Master bedroomin eli päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, sauna ja turkkilainen hamam! Saunomisen jälkeen pääset parinkymmenen neliön terassille vilvoittelemaan ja ihailemaan maisemia merelle, vuoristoon ja Alanyan linnoituskukkulalle. Ilta-aikaan maisema on yhtä välkehtivää valomerta kun kaupungin valot näkyvät alhaalla ja horisontissa linnoituskukkulan valaistus.

Olohuoneessa ja kaikissa kylpyhuoneissa on lattialämmitys.

Huvilan tontti on aidattu ja talon yhteydessä on kahden auto talli.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittelystä!

Real Estate Agent: Sanna Alatalo +90 532 747 1597 & Hannu Mänty +358 400 172 172

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi ja palaamme sinulle 24h:n sisällä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä käytä tietojasi mihinkään muuhun.