Uusia kattohuoneistoja Alanyan Kestelissä – Kestel

Turkki
190.000 €
  • 2021
  • 142m2
  • 3
  • 3

Uusia kattohuoneistoja Alanyan Kestelissä

Uusia loma-asuntoja Alanyassa vain 150 metriä rannasta!
Panorama Loft kohteen rakentaminen alkoi loppuvuodesta 2019. Kohde valmistuu kesällä 2021.

Talossa on yhteensä 33 asuntoa. Kaksikerroksisia kattohuoneistoja on vain 3kpl joten toimi nopeasti! Etelä suunnan kattohuoneistossa on huikea kattoterassi josta aukeaa upeat maisemat turkoosina kimmeltävälle välimerelle!

Myytävänä on myös kaksioita, kolmioita ja alimman kerroksen kaksikerroksisia asuntoja joissa on oma pieni piha.
Kohteen ehdoton helmi on kolmannen kerroksen loft tyylinen kaksikerroksinen kaksio jossa olohuoneen huonekorkeus ja ikkunat on 6 metriä! Tällaisia asuntoja ei ole aiemmin Alanyassa tehty!

Uima-allasalue on tontin etelä puolella joten aurinkotunteja riittää. Aidatulla tontilla on ympärivuorokautinen kameravalvonta ja pysäköintitilaa autoille.

Kohde on nykyaikainen ja rakennetaan viimeistellysti laadukkailla materiaaleilla. Rakennusliikkeen aiemmat kohteet toimivat referenssinä. Kun ostat rakennusaikana, pääset halutessasi vaikuttamaan sisustusmateriaaleihin ja laitattamaan asuntoon / kylpyhuoneeseen lattialämmityksen.

Rakenteilla olevassa kohteessa pääset pienellä pääomalla mukaan ja maksat valmistumisen mukaan. Huomioi myös kohteen arvon nousu.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää joustavasta maksuaikataulusta!

Kestel on asuinalueena ihanan rauhallinen ja seesteinen. Talot on vain viisikerroksisia ja alue on vehreä. Peruspalvelut löytyy alueelta; ruokakaupat (Bim, A101, Sok) ja supermarket Migros, posti, kahviloita ja ravintoloita. Kestelissä on joka keskiviikko pienet markkinat josta saat tuoreet auringonkypsyttämät hedelmät ja vihannekset.
Maasto on tasainen ja helppokulkuinen, rantaa pitkin menee leveä kävely- ja pyörätie.
Kaupunkibussit kulkevat rantatietä ja Kestelin takatietä Alanyan keskustan ja Mahmutlarin suuntaan muutaman minuutin välein.

Real Estate Agent: Hannu Mänty +358 400 172 172 & Sanna Alatalo +90 532 747 1597

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi ja palaamme sinulle 24h:n sisällä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä käytä tietojasi mihinkään muuhun.