Tilava ja kaunis asunto Alanyassa – Cikcilli

Turkki
229.000 €
  • 2013
  • 187m2
  • 3
  • 3

Tilava ja kaunis asunto Alanyassa

Myytävänä kolmen makuuhuoneen ihana luksusasunto yhdessä tasossa Alanyassa Cikcillin kaupunginosassa mahtavassa täyden palvelun yhtiössä. 4h, avok, 3kph, 2p n.187m²

Rakennusaikana on yhdistetty kaksi asuntoa yhdeksi upeaksi valoisaksi asunnoksi. Olohuone on todella ruhtinaallisen kokoinen ja siinä on lattialämmitys. Koko asunnon levyinen parveke on länsisuuntaan. Olohuoneesta ja yhdestä makuuhuoneista on pääsy tähän viihtyisälle länsiparvekkeelle. Master bedroomissa on oma parveke aamu- ja aamupäivä auringon puolelle. Kolme kylpyhuonetta luo ylellisyyttä vaikka suuremmallekin perheelle/porukalle. Asunto on kauniisti ja harmonisesti hyvällä maulla kalustettu ja sisustettu. Suurin osa huonekaluista kuuluu kauppaan.

Sijainti on palveluiden suhteen ihanteellinen; Alanyum ostoskeskus ja Tahtakale supermarket on kulman takana. Ostoskeskuskessa on Carrefour ruokakauppa ja pankkiautomaatit. Kaupunkibussien pysäkki on ostoskeskuksen edessä. Yhtiötä aivan vastapäätä on hedelmä- ja vihanneskauppa, ravintola, kampaamo ja autovuokraamo. Move On kuntokeskus on myös vieressä, siellä on ohjattuja tunteja mm. zumbaa, pilatesta ja spinningiä. Kävelyetäisyydellä on useita hyviä ravintoloita. Lauantaisin Cikcillissä järjestetään markkinat. Rantaan on matkaa n.600 metriä. Maasto on tasaista ja halppokulkuista.

Real Estate Agent: Sanna Alatalo +90 532 747 1597 & Hannu Mänty +358 400 172 172

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi ja palaamme sinulle 24h:n sisällä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä käytä tietojasi mihinkään muuhun.