Sun Palace kattohuoneisto – Tosmur

Turkki
220.000 €
  • 2015
  • 193m2
  • 3
  • 3

Myytävänä luksuskattohuoneisto Alanyassa. Upea merimaisema Alanyan kattojen yli!

Kaksikerroksinen kattohuoneisto myydään kuvissa näkyvillä laadukkailla kalusteilla ja sisustuksella. Ensimmäisessä kerroksessa on valoisa olohuone jonka yhteydessä on tilava avokeittiö ja parveke. Keittiössä on reilusti kaappitilaa ja rosteriset kodinkoneet. Tässä kerroksessa on myös tilava ja moderni kylpyhuone ja 1 makuuhuone. Yläkerrassa on ylellisen suuri päämakuuhuone jonka yhteydessä on oma kylpyhuone. Asunnon kolmas makuuhuone sijaitsee myös yläkerrassa, molemmista huoneista on kulku 32m² kattoterassille. Asunnossa on lattialämmitys ja 4 kpl ilmalämpöpumppuja.

Asunto sijaitsee Alanyan Tosmurissa arvostetussa ja hyvin hoidetussa kansainvälisessä yhtiössä aivan Dim-joen vieressä. Aidatulla tontilla on suuri uima-allas, lasten allas ja vesiliukumäet. Talviaikaan on käytössä lämmitetty sisäallas. Spa-osastolla on asukkaiden käytössä myös poreallas, sauna ja hamam. Lisäksi yhtiössä on kuntosali, pelihuone ja tyylikäs ja viihtyisä tila oleskelua varten. Talojen alla on pysäköintihalli, josta pääsee hisseillä suoraan asuinkerroksiin. Kuukausivastike on edullinen, niin kuin Turkissa yleensä; vain 330 TL/kuukausi.

Portilla on vartija ja lisäksi yhtiössä on tallentava kameravalvonta.

Sijainti on ihanteellinen; Dim-joki ja sen viihtyisä ja vehreä ympäristö kuntoilulaitteineen ja grillauspaikkoineen on vieressä. Myös kaupat, ravintolat, leipomot ja apteekit ovat kävelyetäisyydellä. Meren rantaan on vain 400 metriä.

Real Estate Agent: Sanna Alatalo +90 532 747 1597 & Hannu Mänty +358 400 172 172

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi ja palaamme sinulle 24h:n sisällä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä käytä tietojasi mihinkään muuhun.