Santiago De La Ribera fantastinen omakotitalo perheellesi!

Espanja
289.950 €
  • 2020
  • 128m2
  • 3
  • 3

Uudistuotantona pian valmistuva fantastisen upea omakotitalo, jonka terassit ja oma uima-allas sekä hyvä tekninen toteutus tekevät tästä talosta unelman, joka kannattaa toteuttaa.

Kolme makuuhuonetta, avointa olohuone/keittiö-tilaa, 3 kylpyhuonetta, kesäkeittiö, uima-allas ja lukuisat hyvinsuunnitellut yksityiskohdat- tässäkö se unelmakoti on? Kattoterassi ja etelään suuntaava terassi auttavat ehkä mietinnässä?

Santiago de la Ribera on suosittu San Javierin kaupungin ranta-alue, joka sijaitsee Mar Menorin rannalla. Mar Menor eli ”Pieni Meri” on ainutlaatuinen luonnon muodostama suolavesi laguuni, joka on myös Euroopan suurimpia.
Uusi kotisi sijaitsee 900 metrin päässä rannasta. Ilmasto on aurinkoinen ja terveellinen suolan ansiosta.

Santiago de la Ribera on yksinkertaisesta kalastajakylästä kasvanut suosituksi alueeksi, jossa asuvat ja viettävät lomaansa niin espanjalaiset kuin kaikkialta Euroopasta tulleet uudet asukkaat. Suomalaisia on alueella vähän, ruotsalaisia ja norjalaisia on määrällisesti paljon enemmän.

Kalastajakylän tunnelma on säilynyt, vaikka ilmapiiri on nykyään moderni. Santiagon ranta on 2 km pitkä ja hiekka on kullanhohtoista ja hienoa. Rantaa pitkin pääset kävellen lähistön muillekin rannoille.

Pikkuliikkeet sijaitsevat kapeilla kaduilla ja kävelykadun varrella keskustassa. Kadunreunoja kehystävät mahtavat korkeat palmurivistöt.
Kauppakeskukset sijaitsevat San Javierissa, jossa myös Lidl ja Aldi, runsaasti erikoisliikkeitä ja terveyspalveluita. Kävellen kauppakeskus Dos Maresiin pääset 15 minuutissa.

Santigo de la Riberan markkinapäivä on keskiviikkoisin. Täältä saat tuottajilta suoraan hedelmiä ja vihanneksia, kukkia ja syötävää ja ostettavaa moneen lähtöön!

Ihastuitko?
Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!
Tervetuloa Costa Calidalle!Real Estate Agent: Tuula Hynninen

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi ja palaamme sinulle 24h:n sisällä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä käytä tietojasi mihinkään muuhun.