Kaksio Alanyassa meren rannalla – Kestel

Turkki
85.000 €
  • 2015
  • 65m2
  • 1
  • 1

Kaksio Alanyassa meren rannalla

Uusi asumaton moderni kaksio myytävänä Alanyan Kestelissä ykkösrivissä meren rannalla. Olohuoneen suurien ikkunoiden ja vaaleiden pintamateriaalien ansiosta asunto on todella valoisa. Olohuoneen pitkä päätyseinä on sisustusarkkitehdin toteuttama. Seinä on osin pähkinänvärinen ja osin peiliä, näiden alapuolella on pitkä valkoinen korkeakiiltoinen tv-taso. Avokeittiön yhteydessä on pöytä valmiina. Keittiön ikkunasta on maisema vuoristoon ja naapuriyhtiön viihtyisälle uima-allasalueelle. Kodinkoneet on asennettu valmiiksi paikalleen ja ne kuuluvat kauppahintaan.

Parveke on yksi tämän asunnon parhaita puolia, se on kooltaan valtava. Lasittamalla saat siitä kätevästi olohuoneen jatkeena yhden huoneen lisää. Parvekkeelle paistaa aurinko aamulla ja aamupäivällä. Parvekkeelta on maisema merelle, vuoristoon ja naapuriyhtiöiden puutarhaan ja uima-allasalueelle. Tontti on suuri joten naapurit eivät ole liian lähellä. Itäpuolen tontilla on puutarhamyymälä josta saat kauniit parvekekukat. Kadun toisella puolella on kuntoilupuisto ja lasten leikkipuisto. Näiden ansiosta tunnelma on mukavan väljä.

Makuuhuone on sisustusarkkitehdin valmiiksi kalustama asunnon moderniin tyyliin sopivasti. Tarvitset vain patjan!

Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on riittävän kokoinen suihkukaappi, säilytystilaa, suuri peili ja tyyliin sopiva musta wc-istuin. Eteisessä on kaappitilaa, laskutaso, peili ja ovipuhelin.

Sama tyylikäs ja moderni linja jatkuu porraskäytävässä. Rakennusliike on tunnettu hyvästä arkkitehtuurista ja laadusta.

Etelän puoleisella etupihalla on uima-allas, poreallas ja lasten allas. Takapihalla on pysäköintitilaa autoille. Sisääntulokerroksen aulassa on istuinryhmä ja käynti hissille. Tästä samasta kerroksesta löydät saunan, sisäuima-altaan, suihkut, wc:n ja pienen kuntoilutilan. Talonmies asuu talossa.

Sijainti on ihanteellinen; kun menet suojatietä tai ylikulkua pitkin tien yli, pääset rannalla. Rannalla on ravintola, aurinkotuoleja ja -varjoja. Kaupunkibussit kulkevat rantatietä ja Kestelin takatietä Alanyan keskustan ja Mahmutlarin suuntaan muutaman minuutin välein. Lähikauppa on Migros supermarketti johon on matkaa vain parisataa metriä. Matkan varrella on Alanyan paras hampurilaisravintola josta saat maukkaat kotitekoiset hampurilaiset virvokkeineen. Tämän vieressä on paikallinen kahvila-ravintolaketju. Kestelissä on joka keskiviikko pienet markkinat josta saat tuoreet auringonkypsyttämät hedelmät ja vihannekset. Maasto on tasainen ja rantaa pitkin menee leveä kävely- ja pyörätie.

Ota yhteyttä ja sovi yksityisnäyttö!

Real Estate Agent: Sanna Alatalo +90 532 747 1597 & Hannu Mänty +358 400 172 172

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi ja palaamme sinulle 24h:n sisällä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä käytä tietojasi mihinkään muuhun.