Emerald Dreams Avsallar Alanya – Avsallar(48.000-165.000 eur)

Turkki
48.000 €
  • 2017
  • 37m2
  • 1
  • 1

Emerald Dreams Avsallar Alanya

Suuren suosion saavuttaneen Emerald Park-asuinyhtiön rakentaman rakennusliikkeen uusin kohde EMERALD DREAMS Avsallarissa tarjoaa laadukasta ja viimeisteltyä nykyaikaista rakentamista. Yksityiskohtiin ja asukkaiden viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota.
Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja tilavia kaksikerroksisia kattohuoneistoja.
Kohde valmistui keväällä 2017.

Suurella 12.000m² tontilla on runsaasti viheralueita ja tilaa rauhalliseen oleskeluun auringossa. Suurimmasta osasta asuntoja on upea maisema turkoosin siniselle Välimerelle.

Uima-altaita on ulkona 2 kpl. Toinen on rauhoitettu auringonottajille ja toisen yhteydessä on vesiliukumäkiä ja lasten uima-allas. Tennis- ja koripallokenttä ja grillikatos sijaitsevat tontin etelä päässä. Sisätiloista löytyvät lämmitetty sisäuima-allas, poreallas, hyvin varusteltu kuntosali, upea sauna- ja spaosasto, pelihuone, lasten leikkihuone ja elokuvateatteri takaavat viihtyvyytesi. Golf harrastajille on tarjolla jopa GOLF SIMULAATTORI! Elämää helpottaa myös yhtiöstä löytyvä kahvila-ravintola.

Keskiviikkoisin pidettävät Avsallarin markkinat ovat vain 300 metrin päässä. Sieltä saat tuoreet auringon kypsyttämät hedelmät ja vihannekset joka viikko.

Ylläpitokustannukset ovat erittäin edulliset, kuukausivastike on alk. 27 €/kk. Toimi nopeasti ja lunasta oma loma-asuntosi Välimeren auringon alta!

Real Estate Agent: Sanna Alatalo +90 532 747 1597 & Hannu Mänty +358 400 172 172

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi ja palaamme sinulle 24h:n sisällä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä käytä tietojasi mihinkään muuhun.