Asunto Alanyassa merimaisemalla – Konakli

Turkki
85.000 €
  • 2009
  • 93m2
  • 2
  • 2

Asunto Alanyassa merimaisemalla!

Myytävänä upea kaksikerroksinen loma-asunto talon 1. ja 2. kerroksessa. Huikea maisema merelle ja auringonlaskuun! Kulma-asunto myydään kalustettuna ja on heti muuttovalmis. Asunnossa on lattialämmitys.

Sisääntulokerroksessa on eteinen, valoisa olohuone ja avokeittiö, makuuhuone ja kylpyhuone. Modernisti ja pohjoismaalaisesti kalustetusta olohuoneesta on kulku tilavalle parvekkeelle, josta on merimaisema. Itäpuolella on makuuhuone, josta on pääsy omalle parvekkeelle. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys, suihkukaappi ja pyykinpesukone. Alakerrassa on toinen makuuhuone, tilava kylpyhuone lattialämmityksellä ja poreammeella. Makuuhuoneesta on käynti terassille ja pienelle pihalle jossa on oliivipuita ja istutuksia. Kaksikerroksinen asunto soveltuu hienosti esim. kahdelle pariskunnalle, sillä omat kerrokset antavat yksityisyyttä.

Upean suuri tontti (10.000m²) on vehreä ja hyvin hoidettu. Viihtyisällä uima-allasalueella on runsaasti tilaa nauttia auringosta. Viihtyisyyttä lisäävät poreallas ja suihkulähde kukkaloistoineen. Lapsille on oma allas. Yhtiössä on myös tenniskenttä, pöytätennis, kuntosali, lämmitetty sisäuima-allas ja sauna. Asukkaat ovat pääosin pohjoismaalaisia.

Konaklin keskustassa (4km) on kaikki palvelut; ostoskeskus, basaarit, supermarket, kahviloita, ravntoloita, pankkeja, rahanvaihtopisteitä, outlet ostoskeskus ym. Keskiviikkoisin Konaklin keskustassa järjestetään markkinat, mistä saat tuoreet auringon kypsyttämät hedelmät ja vihannekset edullisesti.

Real Estate Agent: Sanna Alatalo +90 532 747 1597 & Hannu Mänty +358 400 172 172

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi ja palaamme sinulle 24h:n sisällä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä käytä tietojasi mihinkään muuhun.