Yritys2018-12-17T15:17:18+02:00

MAHDOLLISUUS PARHAASEEN

Kun mietit arvoasunnon myymistä tai ostamista kotimaasta tai ulkomailta, todellinen ammattilainen varustettuna nykyaikaisilla ja monipuolisilla toimintatavoilla on tärkein kumppanisi. Me ymmärrämme sinun arvoasuntoosi liittyviä yksilöllisiä tarpeita ja osaamme arvostaa sinun asuntosi ainutlaatuisuutta.

Toimintamme perustuu kolmeen tekijään:

1.

Ymmärrämme sinua arvoasuntosi omistajana ja sinun arvoasuntosi ainutlaatuisia tekijöitä.

2.

Löydämme myös ne ainutlaatuiset ostajaehdokkaat, jotka osaavat arvostaa sinun erityistä asuntoasi.

3.

Osaamme yhdistää kaksi aikaisempaa tekijää toimivalla ja laadukkaalla tavalla.

AINUTLAATUISUUS

Aloitamme yhteistyön aina sinun tarpeesi ja tilanteesi huomioiden. Laaja HOUSE Luxus -tason palvelu ja myyntitarjonta luo uudelle kumppanuudelle tukevan pohjan. Koska kotisi ei ole tavanomainen, palvelumallimmekaan ja konseptimmekaan ei voi olla aivan tavallinen.

Ymmärrämme kotisi ainutlaatuisuuden ja löydämme sen ainutlaatuiset ostajaehdokkaat. Osaamme yhdistää nuo kaksi tekijää, niin että voit itse olla huoletta ja keskittyä muihin asioihin.

HOUSE Luxus toimii myös kansainvälisesti ja meillä on verkostot useaan eri maahan, joista arvokohteiden uudet omistajat löytyvät taidoillamme vaivatta. HOUSE Luxus brändi painottaa ensisijaisesti asiakastilanteen ja -tarpeen huomioimista ja ymmärtämistä. Nämä tekijät ohjaavat koko toimintaamme arvoina ja ratkaisuina.

MYYNTIVARMUUS

Me saamme ainutlaatuisen asuntosi myytyä. Ymmärrämme, että se on sinun ja meidän välisen yhteistyön keskeinen tavoite. HOUSE Luxus-tason monipuolinen palvelutarjonta ja korkeatasoinen asiantuntemuksemme luo kumppanuudellemme varman pohjan.

Asuntosi varma myynti koostuu muutamasta päätekijästä, jotka me hallitsemme:

  • Selvitämme ja ymmärrämme sinun tahtosi ja tarpeesi.
  • Olemme perehtyneet kokonaisvaltaisesti asuntoosi, maantieteelliseen alueeseen ja kilpailevaan tarjontaan.
  • Käytämme nykyaikaisia ja monikanavaisia myyntikeinoja eli löydämme sinun asunnollesi uusia ostajaehdokkaita monin eri keinoin – myös ulkomailta.

Lue lisää palvelupaketistamme täältä

HOUSE Luxus toimii myös kansainvälisesti – meillä on verkostot useaan eri maahan, jotka vievät arvokohteiden uusien omistajien löytymisen eri tasolle taidoillamme vaivatta.

Lue lisää