Företag2018-12-17T15:18:14+02:00

MÖJLIGHET TILL DET BÄSTA

När du funderar på att sälja eller köpa en värdebostad i Finland eller utomlands är ett proffs utrustat med moderna och mångsidiga verktyg din viktigaste samarbetspartner. Vi förstår de behov som hänför sig till just din värdebostad och värdesätter dess unikhet.

Vår verksamhet bygger på tre faktorer:

1.

Vi förstår dig som ägare till en värdebostad och de faktorer som gör din bostad unik.

2.

Vi hittar även unika potentiella köpare, som förstår att uppskatta just din bostad.

3.

Vi kan kombinera de två faktorerna ovan på ett fungerande och högklassigt sätt.

UNIKT

Vi inleder alltid samarbetet med hänsyn till dina behov och din situation. Det omfattande service- och försäljningsutbudet på HOUSE Luxus-nivån skapar en god grund för ett nytt partnerskap. Eftersom din bostad inte är någon vanlig sådan är vår servicemodell och vårt koncept också i en klass för sig.

Vi förstår att din bostad är unik och hittar också unika potentiella köpare. Vi kan kombinera dessa två faktorer, så att du själv kan fokusera på annat.

HOUSE Luxus verkar även internationellt – vi har nätverk i många olika länder genom vilka vi med vår expertis enkelt hittar nya ägare till värdefulla objekt. Varumärket HOUSE Luxus fokuserar främst på att ta hänsyn till och förstå kundens situation och behov. Dessa faktorer styr hela vår verksamhet genom värderingar och lösningar.

SÄKER FÖRSÄLJNING

Vi ser till att din unika bostad blir såld. Vi förstår att detta är det centrala och gemensamma målet för vårt samarbete. Vård mångsidiga serviceutbud och -koncept på HOUSE Luxus-nivån samt vår expertis skapar en gedigen och högklassig grund för ett nytt partnerskap.

En säker försäljning av din bostad bygger på några centrala faktorer, som vi har full koll på:

  • Vi tar reda på och förstår vad du vill och behöver.
  • Vi bekantar oss med din bostad, det geografiska området och det konkurrerande utbudet.
  • Vi använder moderna försäljningsmetoder i flera kanaler och hittar därmed nya potentiella köpare till din bostad på många olika sätt.

LÄS MER OM VÅRA SERVICEPAKET HÄR

HOUSE Luxus verkar även internationellt – vi har nätverk i många olika länder genom vilka vi med vår expertis enkelt hittar nya ägare till värdefulla objekt.

Läs mer